משרות הוראה לסגל זוטר (לשנה"ל תשפ"ד)

במסגרת מודל המלגות החדש במכון למדעי החיים, אנו מזמינים את כל התלמידים המתחילים לימודי מוסמך לראיון.
בראיונות אלה ייבחרו התלמידים להם תוצע משרת תרגול. באותם ראיונות ייבחרו התלמידים שיזכו גם במלגת הצטיינות.
בנוסף, מוזמנים כל תלמידי הדוקטורט החדשים שלא תרגלו בתשפ״ג (במסגרת המוסמך) להגיש את מועמדותם למשרות תרגול.
במהלך הריאיון תתבקשו להעביר הרצאה קצרה של 4 דקות, המכוונת לתלמידי תואר ראשון, בנושא לבחירתכם.

ההרשמה לראיונות עבור תלמידי מוסמך ודוקטורט תתבצע באמצעות טופס מקוון  -https://did.li/99DCN
תלמידים המעוניינים לתרגל מתבקשים לציין זאת בטופס ההרשמה ולספק מידע אודות ניסיון קודם בהוראה והדרכה, במידה וקיים.

לצורך ההרשמה יש להעלות את המסמכים הבאים:
  1. טופס הסכמה ממנחה שאצלו/ה אתם מתעתדים לבצע את המחקר.
  2. קורות חיים בפורמט pdf, הכוללים גם מידע אודות פרסומים, מלגות ופרסים בהם זכיתם.
  3. אישורי לימודים ו/או תדפיסי ציונים מלימודים קודמים.
ההרשמה תסתיים ביום שישי, ה- 28.07.2023

סדר הארועים לאחר ההרשמה
  1. הראיונות יתקיימו ב- 3 באוגוסט.
  2. סבב נוסף של ראיונות לנרשמים מאוחר יתקיים בסוף אוגוסט.
  3. הודעות על קבלה למשרות תרגול וזכייה במלגת הצטיינות תימסרנה בתחילת חודש אוגוסט 2023.
  4. הודעות על שיבוצים למטלות הוראה תימסרנה לאחר סבב הראיונות השני.

פרטים נוספים ניתן לקבל במזכירות לענייני הוראה של המכון למדעי החיים
טלפון: ,02-6585445 02-6585337