פרס הצטיינות על שם פרופ' אריאל דרבסי ז״ל

29/12/2023 - 12:00
Add to Calendar

הפרס יוענק לשני תלמידים או תלמידות במכון למדעי החיים: תלמיד.ת מוסמך ותלמיד.ת דוקטורט.הפרס יוענק על סמך הצטיינות מחקרית בשילוב עם פעילות חברתית/סביבתית חוץ-אקדמית בתחומים הנוגעים לקיימות, מאבק בשינויי האקלים ו/או חינוך סביבתי. הפרס הינו תשלום חד-פעמי של 6000 ש״ח שיועברו ישירות לתלמיד.הקריטריונים להגשה:למוסמך:תלמיד מוסמך בשנת הלימודים השנייה למוסמך (כלומר יסיים שניים או שלושה סמסטרים עד סוף סמסטר א׳ של השנה בה ניתן הפרס). בבחירת תלמיד המוסמך הזוכה יילקחו בחשבון ציוני הבוגר, תכנית המחקר למוסמך, ופעילות חברתית/סביבתית.קבלת פרסים ומלגות קודמים לא יהוו שיקול בהחלטה.לדוקטורט:תלמיד דוקטורט הנמצא בשנה הראשונה של שלב ב׳ (כלומר תכנית המחקר שלו אושרה לא מוקדם מסוף סמסטר א׳ של השנה הקודמת לשנה בה ניתן הפרס). בבחירת תלמיד הדוקטורט הזוכה יילקחו בחשבון ציוני המוסמך והבוגר, הצעת המחקר לדוקטורט ופעילות חברתית/סביבתית.קבלת פרסים ומלגות קודמים לא יהוו שיקול בהחלטה.ההגשה תכלול:

• קורות חיים
  • תדפיס ציוני בוגר (כל המועמדים) ותעודת סיום מוסמך כולל ציונים (רק מועמדים לפרס דוקטורט)
  • תקציר תכנית המחקר (למוסמך או לדוקטורט) באורך של כעמוד אחד
  • מכתב הצהרה על פעילות סביבתית/חברתית הכולל אישור מן הארגון בו הפעילות מתבצעת
  • מכתב המלצה מן המנחה ומחוקר נוסף בעל תואר ד"ר

המועד האחרון להגשת מועמדות לפרס הוא ה-29 בדצמבר 2022.את החומר יש להעביר במייל למזכירות ההוראה של המכון לגב' סיון אמיגה : sivanam@savion.huji.ac.il

חוקר:
דרבסי אריאל